Citymagazine

The Waves

The Waves schakelt versneld over naar Fase 4

Door de uitzonderlijk succesvolle verkoop van nieuwbouwappartementen aan zee tijdens de coronaperiode, zag Vastgoedgroep Degroote zich verplicht om de op stapel staande projecten in een onverwachte stroomversnelling uit te voeren. ‘In totaal zijn voor het project van The Waves aan de Troonstraat in Oostende nu reeds 180 van de 420 appartementen opgeleverd. Fase 1 is daarmee volledig afgerond en ook Fase 2 werd net opgeleverd. “Bovendien loopt de verkoop van Fase 3 als een trein”, vertelt ons <vet>David Degroote<>, co-CEO van Vastgoedgroep Degroote uit Oostende. “Aangezien de vraag naar zuidgerichte appartementen met zicht op de Wellingtonrenbaan en de daaraan palende Green van de golfterreinen groot is, waren we verplicht om de verkoop van Fase 4 vervroegd op te starten.”

Zien doet kopen

“Omdat er al zoveel is afgewerkt en de vier fasen een nagenoeg identiek karakter hebben, kunnen geïnteresseerden zich ter plaatse overtuigen van de aard, het concept en de inrichting van de appartementen. De mooie architectuur van Fase 1 en Fase 2 trekt heel wat potentiële kopers aan en zorgde er zelfs voor dat vanaf de bekendmaking van de lancering van de vierde en laatste fase, er in september al heel wat bestaande en nieuwe klanten kwamen opdagen. Hierbij speelt ongetwijfeld het feit dat de mond-aan-mond reclame en de opening van het nieuwe kantoor in The Waves één en ander stimuleerde. Voor het geheel van The Waves zijn nu nog ongeveer 160 van de 420 appartementen beschikbaar”, verduidelijkt David Degroote.

Unieke troeven

“Dit project heeft inderdaad heel wat uitzonderlijke troeven in petto”, gaat David Degroote verder. “De pluspunten zijn legio. Om er maar enkele op te noemen: een uitzonderlijk gunstige ligging, ultramoderne appartementen met hoogstaande afwerkingsgraad en ruime leefterrassen, ondergrondse en bovengrondse parking, grote garageboxen en extra ruime bergingen. Ondanks de rustige omgeving, te midden van een volledige verpleining met groen maaiveld, bevindt deze residentie zich dichtbij het commercieel centrum van Mariakerke. Kortom, dit nieuwbouwproject The Waves is zowel voor tweede residentie als voor vaste bewoning dé ideale locatie voor wie op zoek is naar een nieuwe woonst of een gedroomde ‘pied à terre’ in Oostende”.

Nieuwe kantoren zorgen voor nieuwe dynamiek

Vastgoedgroep Degroote kende het voorbije decennium een ware explosie. Hierdoor barstten de kantoren op de hoek van de Troonstraat en de Northlaan letterlijk uit hun voegen. “Momenteel hebben we naast onze 120 arbeiders, 18 vaste medewerkers in dienst binnen ons kantoor”, bevestigt David Degroote. “Maar met de voortzetting van onze huidige en toekomstige activiteiten en projecten wordt verwacht dat dit aantal spoedig zal aangroeien tot een 25-tal gedreven medewerkers. Het werd dus de hoogste tijd om uit te kijken naar een nieuwe huisvesting met aangepaste voorzieningen.”

Meer info via www.vastgoed-degroote.be

Lees meer in OMAG Citymagazine!