Citymagazine

Optiek Vermeulen

optiek_vermeulen

EEN ZICHTOPLOSSING OP MAAT, VOOR ELK BUDGET

Marleen Vermeulen startte in 1984 haar zelfstandige optiekzaak in hartje Merelbeke. Service, kwaliteit en een persoonlijke aanpak liggen aan de basis van alles wat ze doen. Later kwam Miranda Bolssens mee in de zaak, die de kennis en passie van Marleen deelde. Optiek Vermeulen groeide en brengt de beste kijkmode en de laatste trends samen. En dat in combinatie met kwaliteit en de steeds mee-evoluerende vernieuwde technieken: het succesverhaal van Optiek Vermeulen! Intussen staat de tweede generatie klaar om de toekomst te verzekeren. In 2019 opende, als kers op de taart Optiek Vermeulen 2.0. Aan de rotonde van Merelbeke, een ultieme zichtlocatie. Perfect bereikbaar en met parking achteraan de winkel.

optiek_vermeulen

Jarenlange ervaring

Marleen heeft twee dochters, Sophie en Charlotte. Ze kregen de kriebels voor het vak te pakken. De combinatie van mode, techniek, de wetenschap en het bedrijfskundige aspect overtuigde hen om voor het beroep “orthoptist-optometrist” te kiezen. 

Beide behaalden hun diploma als volwaardig opticien. Ze deden ervaring op bij verscheidene optiekzaken om tot slot de handen in elkaar te slaan en, als familie samen te werken in een totaal vernieuwde optiekzaak, met oog op de toekomst. 

Familiezaak 

Optiek Vermeulen is een echte familiezaak! Marleen, Stefaan, Sophie en Charlotte vormen een complementair team. Bij het uitdenken van een nieuw concept heeft iedereen zijn of haar eigen persoonlijke input. Marleen deelt haar jarenlange ervaring. Stefaan werkt als ondersteunende pilaar en Sophie en Charlotte hebben de nieuwe kennis vanop de schoolbanken. Deze mix van expertises vormt een belangrijke troef. 

Ultieme beleving 

‘Bij Optiek Vermeulen geniet je van een ultieme belevingservaring. We begeleiden je optimaal naar de beste kijkoplossing. Samen gaan we op zoek naar een geschikte montuur en brilglazen die nauw aansluiten bij jouw individuele levensstijl en visuele noden,’ licht Marleen toe. 

‘Geniet van een verse tas koffie aan de haard in onze zithoek en ons professioneel en gericht advies. De nieuwe winkel is voorzien van een parking achteraan. Als familiezaak staan wij garant voor een persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk een breed doelpubliek aan te trekken met onze collecties.’

Internationale merken

Optiek Vermeulen biedt een brede waaier van de meest luxueuze, internationale merken. Van trendy couture, tot internationale high end merken zoals Dior, Chanel, Prada, Gucci, Chloé & Cartier. Ze laten zich  inspireren op internationale beurzen zoals in Parijs en Milaan. Met zorg en aandacht voor kwaliteit.

‘Ons ruim assortiment aan modemerken is opvallend! We houden van exclusieve mode. Naast de gekende, internationale gerenommeerde merken, kiezen we voor uniek design,’ vertelt Stefaan.

Kortom, voor ieder wat wils!

Een zichtexpert voor jouw ogen

Optiek Vermeulen werkt met de nieuwste technieken. Een visuele analyse en een gepersonaliseerde aanbeveling is noodzakelijk. In deze professionele optiekzaak ben je vanaf de oogscreening tot aan de aflevering van het montuur in goede handen!

‘We vinden het belangrijk  steeds mee te zijn en te investeren in de allernieuwste technieken. Als pionier op de markt en in een snel evoluerende wereld,’ besluit Marleen.

WELKOM BIJ OPTIEK VERMEULEN
HUNDELGEMSESTEENWEG 313
9820 MERELBEKE
09 23 44 33
WWW.OPTIEKVERMEULEN.BE

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als GENT