Citymagazine

Deweert Sport

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Hét Sportwalhalla!

Nog slechts 5 jaar te gaan en dan viert Deweertsport haar 100-jarig jubileum. Dé onmiskenbare garantie voor een sportief huis van vertrouwen. Wie er anno 2023 binnenloopt moet even slikken. Met een mega-aanbod aan sport- en vrijetijdsartikelen krijg je er direct een positieve vibe en bovendien het instant-gevoel dat sporten je leven kan verbeteren. De lente en de zomer begin je dus maar best bij Deweersport, trots verdeler van het sportvirus.

Enkele medewerkers geven je een inkijk in het reilen en zeilen bij deze sportspecialist.

Els Laforce (45 j.) is verknocht aan sporten in open lucht. Vanaf haar jeugd heeft ze altijd een grote affiniteit gehad met de natuur en met sporten in open lucht. “in weer en wind”, zegt ze fier. “Want mijn vader leerde me dat slecht weer niet bestaat. Wel slechte kledij. Voor elk weertype en iedere vorm van buitensport bestaat er immers aangepaste kleding en uitrusting. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ik van jongsaf aan de weg had gevonden naar Deweertsport.

Luc Cafmeyer (67 j.) is het prototype van de doorwinterde ervaringsdeskundige. Ondanks zijn leeftijd is hij nog steeds honderd procent begaan met zijn geliefkoosde sport: tennis. Voorheen was hij voltijds actief bij Deweertsport maar nu springt hij als flexi-jobber in wanneer ze hem nodig hebben. “Zowel voor mezelf als voor Deweertsport is dat een ideaal systeem. Na mijn pensionering kon ik niet weerstaan aan de roep om terug te keren,” verduidelijkt hij terwijl hij druk doende is met het opnieuw besnaren van een tennisraket.

Sandra Vanderbeken (50 j.). heeft altijd een oog gehad voor mode en fashionkleding. “Via de media tracht ik continu op de hoogte te blijven van wat er reilt en zeilt in de modewereld. Voor ik bij Deweertsport kwam werken, runde ik samen met mijn man onze familiezaak. Dat gaf me heel wat commerciële ervaring. Nadat er iemand met pensioen ging, kon ik mijn fashion-droom bij Deweertsport verwezenlijken. Samen met een collega runnen we nu deze afdeling met zeer uitgebreide collecties voor surfboys & -babes, de vlotte actieveling en up-to-date senioren.

Brecht Leroy (32 j.) heeft ondanks zijn relatief jeugdige leeftijd eerst de wereld verkend als buitensportgids. In de winter vertoefde hij gedurende zowat zes maanden in de bergen en ’s zomers stortte hij zich op alles wat met watersport te maken had. “Hierdoor had ik in beide disciplines heel veel contact met diverse sporten en sportbeoefenaars wat meestal resulteerde in een blijvende sportieve band. Na zowat zeven jaar sportief nomadenbestaan in het buitenland bracht de liefde me definitief in Brugge en uiteindelijk bij Deweertsport. Door mijn studie-achtergrond in de marketing en communicatie had ik meteen voeling met de commerciële aspecten van mijn job.

Meer info via deweertsport.be

Lees het volledig artikel in OMAG Citymagazine lente 2023!