Citymagazine

BE ONE radio – nieuwe studio

NIEUWE RADIOSTUDIO VOOR BE ONE

De lokale radio is aan een opmars bezig en daar speelt BE ONE op in met een splinternieuwe radiostudio in het hartje van Oostende. Naast goede muziek wordt er meer dan ooit ingezet op boeiende programma’s, regionaal en nationaal nieuws.

BE ONE is sinds 2018 een meerwaarde in het radiolandschap. Per maand worden 122.500 luisteraars bereikt. De zender is niet enkel te beluisteren via fm, maar wereldwijd ook via de gratis app. Hier kan je kiezen voor de Be One die bij jou past. Naast BE ONE HITS is er ondertussen al keuze uit muziek uit de jaren 70, 80, 90 tot zelfs kerstmuziek en Franse chansons. Wie graag op de hoogte is van het nieuws kan kiezen voor BE ONE NWS. “De content blijft hetzelfde maar de muziek is volledig aangepast naar de smaak van de luisteraar”, licht Geert De Lombaerde toe. BE ONE is daarnaast ook de enige lokale radio die te vinden is via Telenet en sinds kort ook via CarPlay. “We staan sinds de vernieuwingen bij Telenet zelfs op de eerste plaats. Dat is echt uniek”, klinkt het trots.

Genoeg opties dus om te luisteren en vanaf nu komen er ook extra programma’s bij om luisteraars te bekoren. “Tussen 9 en 10 uur zullen we ons richten op bedrijven. Zij zullen kunnen kiezen welke muziek ze dan willen horen. Verder zal Dieter Troubleyn op weekdagen de ochtend voor zijn rekening nemen tussen 10 en 12 uur. Dieter verdiende zijn strepen reeds als musicalster, acteur, zanger en radio-dj.  Op de radio was hij de afgelopen jaren actief op diverse nationale zenders. Jeroen Vercruysse zal aansluitend iedere middag het regionaal nieuws brengen van die dag tussen 12 en 13 uur. Jeroen is sinds het begin van de radiozender aan de slag als redacteur en werkt ook voor de regionale televisiezender Focus/WTV. Er komen ook live programma’s en uitzendingen op locatie de komende maanden”, vertelt Geert.

 Alles over BE ONE via www.radiobeone.be

Lees het volledig artikel in OMAG Citymagazine lente 2023!