Citymagazine

Mortier Haarden

MORTIER HAARDEN… Met vurig vakmanschap

Reeds 115 jaar is de firma Mortier Vurig Vakmanschap uit Middelkerke gespecialiseerd in alles wat met vuur te maken heeft. Wat ooit begon als kolenhandel, groeide uit tot de toonaangevende verwarmingszaak voor kachels, haarden en interieur. 

Bart Mortier (de 4de generatie) liet in 2020 het bedrijf over aan Niek Barbary die als gediplomeerd meubelmaker reeds 8 jaar werkzaam was in het bedrijf en voorheen ook al meerdere jaren actief was in de haardenbranche. Sinds de overname is zijn partner, Joke Hoogewijs er werkzaam en verzorgt zij de website, PR en Social Media.

Eenheid in interieur

“Zowel in een klassiek als in een modern interieur vormt het haardvuur een belangrijk onderdeel in het geheel”, begint Joke Hoogewijs haar vlammend betoog. “Door het vlammenspel vormt het als het ware de eerste en belangrijkste blikvanger in de ruimte. Maar daar stopt het niet.

Samen met ons team, zorgen we niet enkel voor een gepaste haard, maar ook voor alles daarrond: haardwand, barkast, boekenkast, … Dit volledig naar de wensen en verlangens van onze klanten en hun interieur en stijl. 

Wat betreft materiaalkeuze heb je de dag van vandaag een immens uitgebreid assortiment. Natuursteen, keramiek, fineer, … in alle mogelijke tinten en stijlen. Er is sowieso voor elk wat wils. Iedereen vindt zijn of haar gading, of het nu klassiek, rustiek of zeer modern is.  Met ons ruime aanbod aan hout-, gas-, pellet-, bio ethanol- en elektrische haarden kunnen wij aan de meest uiteenlopende vragen voldoen. Dit zowel voor nieuwbouw als voor bestaande woningen en appartementen en bovendien zowel voor binnen- als voor buitenprojecten.

Meer over Mortier Middelkerke via www.mortier-middelkerke.be

Lees het volledig artikel in OMAG Citymagazine lente 2023!