Citymagazine

Flow Hospitality Group

Flow Hospitality Group zet expansie aan de kust verder.

In acht jaar tijd bouwde de Flow Hospitality Group een sterke conceptketen uit. Het moederbedrijf van de C-Hotels telt vandaag acht accommodaties aan de kust. Stuk voor stuk iconen die een verblijf verheffen tot een heuse beleving. Met zes nieuwe projecten zet de groep zijn groeistrategie verder. Boegbeeld Xavier Vercaemst doet enthousiast de plannen uit de doeken.

Dat de Flow Hospitality Group uitblinkt in gastvrijheid en uitmuntende klantenservice, werd op 6 maart ’23 nogmaals bevestigd in Berlijn. Daar mochten zaakvoerders Xavier Vercaemst en Inge Decuypere de TUI Global Hotel Award in ontvangst nemen voor de Best Hotel Overland. De eer viel te beurt aan hotel Andromeda, het iconische hotel in Oostende, dat bekend staat om zijn luxe accommodaties, prachtige wellness en adembenemend uitzicht op de Noordzee.

Xavier, allereerst gefeliciteerd met deze prestigieuze award. Geselecteerd worden uit meer dan 13.000 hotels uit 180 bestemmingen van over de hele wereld. Dat is een indrukwekkende erkenning! 

“Fantastisch, inderdaad. We zijn uitermate trots en zien de TUI Global Hotel Award vooral als een bekroning voor het harde werk van het hele team. We konden de afgelopen jaren een sterk groeiparcours realiseren, met dank aan onze investeerders: Steenoven, Depoorter Immobiliën en groep Caenen.”

“Zo’n internationale erkenning, is vooral een extra stimulans, om onszelf te blijven overtreffen. Want, as we speak, staan er zes nieuwe projecten in de steigers.”

Meer info via flowhospitalitygroup.be

Lees het volledig artikel in OMAG Citymagazine lente 2023!