Citymagazine

Luchthaven Oostende

Sneller naar de zon via onze regionale luchthavens!
Vliegen met het gezin is kinderspel vanaf Luchthaven Oostende-Brugge en Luchthaven Antwerpen! Eens binnen, worden de voordelen alleen maar duidelijker. Korte wandelafstanden en een vlotte check-in en security controle zorgen ervoor dat je geen kostbare tijd verspilt. Terwijl je wacht op je vlucht, kan je in alle rust nog iets eten of drinken in de gezellige omgeving van de luchthaven.

Geen Uren Op Voorhand Aanwezig
Je hoeft bovendien geen 3 uur van tevoren aanwezig te zijn zoals bij grote luchthavens. Bij Luchthaven Oostende-Brugge en Luchthaven Antwerpen kan je gerust anderhalf uur voor je vlucht arriveren. Dat geeft je meer dan genoeg tijd om rustig aan te doen en zelfs nog even te ontspannen voordat je vertrekt.

30 Bestemmingen
Beide luchthavens bieden samen 30 bestemmingen om uit te kiezen. Dat geeft je een wereld aan mogelijkheden voor jou en je gezin. Of je nu op zoek bent naar een zonovergoten strandvakantie of een bruisende stedentrip, er is voor elk wat wils. En met luchtvaartmaatschappijen als TUI fly die het merendeel van deze bestemmingen aanbiedt, ben je verzekerd van comfortabele vluchten en uitstekende service. Liever toch eens Italië? SkyAlps biedt in de winter 3 vluchten per week aan naar Bolzano.

Je Reis Begint al voor je Vertrekt!
Geen stress over het vinden van parkeerplaatsen of het sjouwen met bagage. Bij Luchthaven Oostende-Brugge en Luchthaven Antwerpen is parkeren voor de deur of je laten afzetten voor de terminal een fluitje van een cent. Geen lange afstanden te voet, geen eindeloos gesjouw met tassen – je reis begint op een ontspannen manier.

Voor gezinnen met kinderen is vliegen vanaf deze luchthavens een waar genot. Snelle en gemakkelijke procedures maken het reizen met kinderen een fluitje van een cent. En met een schat aan zonnige bestemmingen zoals Spanje, Griekenland, Kroatië, Marokko, Turkije en Egypte, zal het hele gezin enthousiast zijn over de vakantie die voor de deur staat. Kortom, vliegen vanaf Luchthaven Oostende-Brugge en Luchthaven Antwerpen biedt een snel, gemakkelijk en stressvrij begin van je vakantie. Dus waar wacht je nog op? Pak je koffers, neem je gezin mee en vertrek naar jouw droombestemming – de wereld wacht op je!Meer info op www.luchthaven-oostendebrugge.com of www.luchthaven-antwerpen.com. Denk er zeker aan om ook eens bij je favoriete reisagent langs te gaan!

Lees meer in de zomer-editie vanaf blz. 28.