Citymagazine

iO. Charlotte & Sarah

io_gent

JOUW EIGEN STIJL MET iO. CHARLOTTE & SARAH IN GENT

Vijf jaar geleden zwaaiden Charlotte Van Hijfte en Sarah Withofs de deuren open van de optiekzaak independent Opticians in de Mageleinstraat in Gent. Beide jongedames volgden de bacheloropleiding ‘opticien-optometrist’ in Brussel. Was het toeval dat hun paden elkaar kruisten? Of was het de gedeelde passie die ze allebei van thuis uit meekregen? Hoe dan ook, ze twijfelden geen moment om als ondernemersduo aan de slag te gaan. En met succes. Op het vlak van kwaliteitsmonturen, -glazen en lenzen mag je iO. Charlotte & Sarah een topzaak noemen.

io_gent

Professionele en persoonlijke aanpak

Zonder aarzelen vervoegden Charlotte en Sarah in 2016 de gespecialiseerde optiekzaken iO. Het netwerk van iO. independent Opticians, opgericht door Sophie Tournoy en Wim Withofs, staat bekend om kwaliteit en vakmanschap. De filosofie van een goede service en een optimale prijs-kwaliteit verhouding, sprak hen aan. Charlotte, zelf dochter van een oogarts, weet dat échte specialisten in optometrie eerder uitzondering zijn dan regel. Maar dat is absoluut waar ze samen met Sarah voor staat. Hun perfecte kennis van oogmetingen en techniciteit, biedt een antwoord op maat voor de visuele behoeften van elke klant.

io_gent

Hip adresje met tijdloze producten voor elk budget

iO. Charlotte & Sarah biedt topkwaliteit aan een interessante prijs, voor alle brilmonturen, aanpassingen van brilglazen en lenscontroles. Kom gerust even binnenwaaien! Charlotte en Sarah geven je niet alleen een warm onthaal, maar ook professioneel advies. Voel je welkom in het gezellige, houten interieur met veel lichtinval en witte accenten. De koffie staat klaar! Of heb je liever een glaasje bubbels?
“De Mageleinstraat in Gent is een toplocatie waar het leuk vertoeven is,” vertelt Sarah. “We trekken die beleving ook door in onze zaak. Klanten kunnen rustig hun tijd nemen. Met een kopje koffie door magazines bladeren of surfen op de iPad terwijl je shoppingpartner brillen past, het kan allemaal. We vinden die laagdrempelige sfeer erg belangrijk.”

io_gent

Modieuze merken

Een bril is niet alleen een kwestie van goed zien, maar de look is een weerspiegeling van iemands persoonlijkheid. Een zelfverzekerde uitstraling, een coole blik of een knipoog naar een stijlicoon? iO. Charlotte & Sarah biedt een ruim assortiment brilmonturen voor ieders stijl en budget. Van betaalbare basics tot exclusieve merken. Modellen van Vlaamse modeontwerpers over Franse haute couture tot Zwitserse precisie. Collecties van Komono, Chanel, Götti om maar enkele voorbeelden te noemen. En niet te vergeten: musthave zonnebrillen in het zomerseizoen.

“Sarah en ik zijn zelf ook geïnteresseerd in mode”, voegt Charlotte eraan toe. “Het is vaak grappig om te zien dat het model waarvan wij vinden dat die goed bij iemand past, heel vaak in de prijzen valt. Al maakt het voor ons uiteraard niet uit wat de klant kiest, zolang men er zich goed bij voelt.”

io_gent

Trends in eyewear

Weet je niet wat kiezen? Met een beetje hulp van deze modebewuste dames, kom je al een heel eind. De wat zwaardere monturen zijn al een tijdje populair, en volgens deze fashionista’s blijft deze trend nog aanhouden. Veelal zijn deze monturen vervaardigd uit acetaat, een stevig materiaal dat garant staat voor een licht draagcomfort. Acetaat brillen zijn er in allerlei kleuren en vormen. Een vierkante vorm is ideaal voor een trendy look.

WELKOM BIJ IO. CHARLOTTE EN SARAH IN GENT MAGELEINSTRAAT 19
T. 09 225 55 20
www.io-online.be

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als GENT