Citymagazine

Week van ondernemend Oostende

Het Economisch Huis Oostende organiseert dit jaar de tweede editie van Week van Ondernemend Oostende en wil zo de Oostendse ondernemingen opnieuw in de kijker zetten.

Filip Roelandt, CEO Economisch Huis Oostende: “Tijdens de ‘Week van Ondernemend Oostende’, die dit jaar zal plaatsvinden van 30 mei 2022 tot en met 3 juni 2022, kan iedereen zijn/haar favoriete Oostendse ondernemer bedanken, worden awards uitgereikt aan de meest creatieve initiatieven en brengt het Economisch Huis Oostende potentiële ondernemers in contact met het reilen en zeilen van de lokale economie. Ondernemen staat zo volop in de schijnwerpers, de plaats waar het ook thuis hoort.”

Het Economisch Huis Oostende bedankt niet alleen zelf de ondernemers, maar wil ook zo veel mogelijk Oostendenaars overtuigen om hun favoriete onderneming te bedanken. Hoe je dat kan doen? Bekijk onderstaand programma en ga na hoe jij hier deel van kan uitmaken.

Maandag 30 mei 2022: Oostende Awards

Met de Oostende Awards staan de Oostendse ondernemers en bedrijven in de spotlights. De editie van maandag 30 mei 2022 omvat een awardshow, gala-avond en diner. Dat alles zorgt ervoor dat de ondernemers meer dan ooit de aandacht en erkenning krijgen die ze na de bijzonder veeleisende voorbije twee jaar verdienen. 

Dinsdag 31 mei 2022: Ondernemend Oostende live – deel 1

Om de ondernemers extra in de kijker te zetten organiseert het Economisch Huis Oostende samen met radio Be One en Radio Noordzee een live radioshow. Van 12.00 uur tot 16.00 uur wordt er live radio gemaakt. Je favoriete nummer aanvragen als medewerker in een Oostendse onderneming, een plaat aanvragen als bedanking voor jouw favoriete onderneming of voor je personeel…het kan allemaal! Meer info op www.ikkoopinoostende.be

Woensdag 1 juni 2022: Business Development Day

Het Economisch Huis Oostende is volop bezig met de uitvoering van hun Business Development Plan. Doel daarvan is nog meer nieuwe, innovatieve en trendy zaken die een aanvulling op het huidig aanbod van Oostende kunnen zijn, aantrekken om zo van de Stad aan Zee dé place to be op vlak van retail en horeca te maken. Tijdens de Week van Ondernemend Oostende organiseert het Economisch Huis Oostende daarom een Business Day. Geïnteresseerden krijgen alles te horen over ondernemen in Oostende en krijgen een rondleiding die alle troeven van de stad belicht. Heb jij een onderneming of wil je er graag één starten en heb je interesse om een vestiging in Oostende te openen? Neem contact op met het Economisch Huis Oostende via erwin.deschuyter@economischhuis.be

Donderdag 2 juni 2022: Ondernemend Oostende live – deel 2

Voor wie niet genoeg kreeg van de eerste live radioshow op dinsdag 31 mei, krijgt op donderdag tussen 12.00 uur en 16.00 uur nog meer van ondernemend Oostende te horen! Geef op voorhand al je voorkeursmuziek of boodschap door om ondernemend Oostende te bedanken. Meer info op www.ikkoopinoostende.be

Vrijdag 3 juni 2022: Week van Ondernemend Oostende in de kijker

Er is al vier dagen lang heel wat in Ondernemend Oostende georganiseerd. Op vrijdag blikken we terug op deze week.

Voor meer informatie over de Week van Ondernemend Oostende, neem een kijkje op www.economischhuis.be/nl/week-van-ondernemend-oostende of www.ikkoopinoostende.be.

Late Night Shopping
27 mei 2022

Oostende is dé Shoppingstad aan Zee.  Ook dit jaar pakt Oostende opnieuw uit met een Late Night Shopping georganiseerd door de vzw Centrummanagement en Toerisme Oostende. Op vrijdag 27 mei blijven tal van winkels in het centrum van Oostende open tot 21.00 uur. Kom er gezellig shoppen, geniet van de straatanimatie en muzikale sfeer en laat je verwennen met extra acties van de winkels zoals workshops, modeshows, … Kortom: niet te missen! Meer info op www.ikkoopinoostende.be.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als KUST