Citymagazine

Blue Sky Concerts

2 augustus 2023 – Blue Sky Concerts haalt internationale artiesten naar Oostende!

Oostende – Na de vorige hete zomer van 2022  kan de Belgische Kust weer dansend en swingend de zomer in. In Oostende verzekert Blue Sky Concerts de nodige ambiance de komende maanden. Concertorganisator Niko Geldhof en Wellington Events, van feestbouwer Eventor, bundelen hun ervaring en kennis voor de organisatie en promotie van (inter)nationale concerten in de Koningin der badsteden. Geen Bon Jovi of  Michael Jackson meer op de ACEG Wellington Renbaan, dat is onhaalbaar. Maar Blue Sky Concerts brengt toch wel ronkende namen naar de ACEG Wellington Hippodroom en naar HET KURSAAL Oostende. 

Blue Sky Concerts organiseert dit jaar zo’n 20 fantastische concertdagen in Oostende. “We mikken op een zeer divers programma met bekende Vlaamse en internationale artiesten en coverbands,” vertelt Niko Geldhof. “De namen op de affiches spreken voor zich.
De promotor ontwikkelde 3 formats. De topconcerten voor een zittend publiek zijn gepland in het Kursaal. Voor fantastische live-acts voor een staand publiek is er de ACEG Arena in de ACEG Wellington Hippodroom, waar ook grote events tot 10.000 bezoekers zullen georganiseerd worden, zoals straks de 2de editie van  Ostend Kids Festival.

Komend seizoen worden zo’n 300.000 concertgangers verwacht in Oostende. Maar Blue Sky Concerts heeft de steile ambitie om ook uit te breiden naar andere zalen  in Gent of  Antwerpen.
Lees meer in de zomer editie van OMAG Citymagazine.

www.blueskyconcerts.be